Excelență în viață și în business.
Seriozitate și profesionalism
Agent de Turism-Ghid - Oferta speciala Noiembrie 2021

Agent de Turism-Ghid - Oferta speciala Noiembrie 2021

Reducere 25% - Cu obţinere certificat autorizat ANC

Noiembrie 2021

Preț:
Preţ integral: 1800 lei; Preţ REDUS: 1.350 lei
Durată:
6 luni

 

J’Info Training organizeaza cursuri speciale pentru agentiile de turism cu eliberarea de Certificate de calificare autorizate recunoscute de Ministerul EducațieiMinisterul Muncii, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, ANC (fost CNFPA) şi avizate de către ANT (Autoritatea Naţională în Turism) pentru ocupația de Agent de Turism-Ghid, cod COR 5113.3.1.

Perioada oferta de inscriere 01.11.2021 - 30.11.2021 pentru a beneficia de reducerea de 25 % - plata integrala

Preţ integral: 1.800 lei; Preţ REDUS 25%: 1.350 lei

 

La acest curs înveți despre: piața turistică, rezervări, ticketing, tehnici de vânzare, abilități de prezentare, tehnici specifice pentru activitățile de agent și ghid, comunicare în limbi străine, conceperea pachetelor turistice, prezentarea destinațiilor și a obiectivelor turisitice.

Turismul este un domeniu fascinant atât pentru cei care descoperă tainele unor noi destinații, cât și pentru cei care lucrează în acest domeniu. Dacă aveți spirit aventurier și vă doriți să lucrați într-un domeniu provocator, vă oferim acum șansa de a vă pregăti pentru ocupația Agent de Turism-Ghid urmând acest curs de calificare.

Scopul cursului este dezvoltarea competențelor de agent turism-ghid.

Grup țintă: Cursul se adresează tuturor persoanelor cărora le plac călătoriile în întreaga lume și care își doresc să profeseze în domeniul turismului.

Obiectivele cursului:

La finalul sesiunii absolvenții vor fi capabili să:

 • promoveze și să prezinte destinații turistice
 • organizeze și să însoțească grupuri de turiști în diverse locații
 • efectueze operațiunile contabile necesare vânzării pachetelor turistice
 • lucreze în cadrul unei agenții de turism în calitate de agent de turism sau ghid
 • promoveze și să vândă pachete turistice

Din tematica cursului:

 • Prospectarea pieței turistice
 • Conceperea și promovarea pachetelor turistice
 • Rezervarea și ticketingul
 • Relația dintre agentul de turism și ghidul de turism
 • Tehnici eficiente de negociere în afaceri
 • Realizarea bazelor de date în activitatea de turism
 • Comunicare în limba engleză

 

Durata: 6 luni: 3 luni în sala de curs și 3 luni practică, studiu individual.

Cursurile se desfășoară în sistem open, iar perioada anunțată pentru desfășurarea cursului este orientativă, data exactă urmând să fie anunțată cu aproximativ 7 zile înainte.

Planningul sesiunilor de teorie, respectiv practică, va fi stabilit împreună cu participanții la curs, în funcție de disponibilitatea lor și a formatorilor.

Locație:

 • Sediul J'Info Travel SRL (J`Info Training):

Adresa 1: Str. Grigore Gafencu nr. 78-86, Vila E3, Sector 1, București
Adresa 2: Str. Dionisie Lupu, nr. 58, Sector 1, București

 • Sediul touroperatorului J`Info Tours, Str. Jules Michelet, nr. 1, Sector 1, București

Investiție:

 • 1.800 lei sau 1.350 lei ( redus 25%) pentru participarea la cursul de calificare, ce include atât partea teoretică, cât și practică;
 •   300 lei pentru examinarea finală şi eliberarea certificatului (se poate achita la examenul final)
 •   300 lei pentru examinare competenţe lingvstice în limbi străine şi eliberarea unei diplome la finalul cursului, în  care sunt specificate competenţele dobandite (opţional);
 • 150 lei taxa sulimentara pentru REPROGRAMARE examen final ( in situatia in care cursantul nu participa in prima sesiune) - se adauga la suma initiala de 300 lei a taxei de examinare finala.
 •     75 lei pentru emitere adeverinte cu cerinte speciale (altele decat adeverinta standard pe care o punem la dispozitia cursantului); emitere dubluri adeverinte cursuri; emitere alte dubluri documente;
 •  250 lei pentru emitere dublura certificat ANC (in cazul pierderii si dupa anuntul declararii in Monitorul Oficial).

 

Beneficii:

 • certificat de calificare împreuna cu supliment descriptiv recunoscut de către Ministerul EducațieiMinisterul Muncii, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, ANC (fost CNFPA) şi avizat de către ANT (Autoritatea Naţională în Turism) pentru ocupația de Agent de Turism-Ghid, cod Nomenclator 5113.3.1
 • o formare dinamică, practică și interactivă
 • formatori cu vastă experiență în turism
 • posibilitatea de a fi angajat în cadrul tour operatorului cu 20 ani de performanță pe piață, J`Info Tours

Condiții de înscriere:

 • copie după cartea de identitate (buletin);
 • copie dupa certificatul de naştere;
 • copie dupa certificatul de căsătorie - acolo unde este cazul;
 • copie după ultima diplomă de studii (minim diploma de Bacalaureat);
 • adeverință medicală de la medicul de familie din care să reiasă că potențialul cursant este apt din punct de vedere medical pentru profesia de ghid de turism (sănătos clinic și psihic, fără defecte fizice, de vorbire sau de auz)  -  in original;
 • cazier judiciar - in original;
 • copie după diplomă/certificat competenţe lingvstice;
 • fișa de înscriere completată;
 • taxa de participare achitată în cont J`Info Travel: RO06BTRLRONCRT00S6709102, deschis la Banca Transilvania sau cash/card la sediul nostru de pe Str. Dionisie Lupu, Nr. 58, Et. 3, Sector 1.

 

Dacă doreşti să iţi faci o carieră in acest domeniu, alege Pachetul 2000, cu doar 2000 lei urmezi 2 cursuri şi obţii 3 certificari, agent de turism, ghid local şi ghid naţional. Mai multe detalii aici.Expert Coordonator: Carmen Pavel

Carmen Pavel

Fondator și director general al agenției de turism J’Info Tours, Carmen Pavel are o experiență vasta în turism, un domeniu în care a început ca ghid colaborator extern pe relațiile Israel- Marea Britanie - SUA, în urmă cu 35 de ani. In anul 2009, Carmen Pavel a inființat Asociația de Promovare a Obiectivelor Turistice (APOT) si firma J’INFO TRAINING specializată pe consultantă și organizare cursuri. Trainer în cadrul J’Info Training, Carmen Pavel coordoneaza și livrează modulele de Agent de Turism, Ghid National Turism si Manager in Turism.

De-a lungul carierei sale, Carmen a antrenat peste 24 de generații de specialiști în turism și a primit nenumarate premii în industrie, cum ar fi Business Woman Award 2004, Personalitate Feminina 2010 (Enciclopedia Personalitatilor Feminine din Romania), Confidential Award 2013, etc.

Carmen Pavel este speaker la evenimente importante din domeniu. Printre numeroasele participari se numara si prezenta la E-Turism@Travel Distribution Atena 2010 si la Social Media & Mobile Strategies for Travel Industry 2013.

 

Aurel Pavel 

Director General al J`Info Tours, membru Rotary Club Internațional și Managing Partner al HRG România, Aurel Pavel are o vastă experiență antreprenorială.

De-a lungul carierei sale, a primit distincții precum Cel mai Dinamic Manager în Turism (Business Travel Revue, Londra) sau Cel mai Creativ Manager (BBW Travel & Hospitality Awards).

Aurel este formator autorizat și susține în cadrul J`Info Training cursuri având ca teme principale management, tehnici specifice al specialiștilor în turism, management în perioada de recesiune și vânzări.

 

 

 

Dragoș Pavel

Executive Manager, J’INFO Tours, Dragoș Pavel are o experiență de peste 15 ani în turism. De-a lungul carierei sale, Dragoș a obținut importante certificări în domeniu, atât în țară cât și în străinătate - certificatul de Agent de Turism, Ghid recunoscut de Ministerul Turismului și Institutul Național de Formare și Management pentru Turism, atestatul IATA - UFTAA obținut la Geneva, curs Management General în Turism și Transport Aerian – Institutul Roman de Management.

Coordonator al departamentului de ticketing din cadrul companiei J’Info Tours, Dragoș este formator autorizat din anul 2010 și susține  în cadrul J’Info Training sesiunile de trainining pe teme de ticketing, specializările agentului de turism și management în activitatea de turism.

Este recunoscut pentru ponturile date cursanților din experiența personală şi apreciat pentru cursurile interactive pe care le desfasoară.

 

 

Gabriela Samoila

Cu o experienţă de peste 10 ani în consultanţă de management în marketing şi distribuţie pentru servicii B2C, retail în sănătate, îngrijire personală şi frumuseţe, Gabriela Samoila se numară printre actorii principali ai acestei nişe, din Romania.

De-a lungul timpului, Gabriela a ocupat funcţii de conducere în cadrul unor companii din mediul economic romanesc, precum: Eureko Insurance, Gothaer Insurance sau Zepter. În prezent, ocupa funcţia de project manager in cadrul Yves Rocher Romania, una dintre cele mai mari companii producătoare de cosmetice din Franţa. Funcţia sa presupune nu doar studii de piaţă, consultanţă şi coordonare, ci şi campanii de promovare şi PR.

Cu o carieră de succes la activ, în plina ascensiune, Gabriela este o femeie care a reuşit să integreze viziunea sa în fiecare funcţie pe care a avut-o.

Pasionată de calatorii, a urmat şi cursurile autorizate de Agent de turism-ghid, Ghid naţional touroperator şi Manager in activitatea de turism, organizate şi livrate de catre compania noastra.

În cadrul Jinfo Training, ca formator autorizat, Gabriela Samoila livreaza module in următoarele cursuri: Agent de turism-ghid, Ghid national touroperator, Manager in activitatea de turism.

 

Florin Albu

 

Licenţiat în turism şi comunicare, Florin are o experienţă de peste 10 ani în domeniul turismului. A activat ca agent de turism şi ghid , a gestionat organizarea de evenimente , a fost manager de clienţi în cadrul  Grupului Realitatea. Are experienţă în vânzări şi marketing în cadrul firmei care deţine drepturi exclusive pentru documentarele Discovery Channel şi Animal Planet. Din 2012 este şi realizator TV al Televiziunii Naţionale de Turism, Travel Mix.

Formator autorizat, susţine cursuri în cadrul  J’Info Training cu specific in turism: marketing turistic, geografie, tehnici  specifice agentului de turism şi ghidului national.

Participanții îl apreciază mai ales pentru cursurile bogate în informații utile și pentru exemplele relevante din experiența personală.

 

 

Contact:

M: 0746 222 995

M: 0723 394 515

secretariat1@jinfotraining.ro

office@jinfotraining.ro

Program:

Pentru detalii şi înscriere cursuri:

14:00 - 17:00

Pentru eliberări certificate şi primire documente:

14:00 - 17:00

 

 • 75 lei pentru emitere adeverinte cu cerinte speciale (altele decat adeverinta standard pe care o punem la dispozitia cursantului); emitere dubluri adeverinte cursuri; emitere alte dubluri documente;
 • 250 pentru emitere dublura certificat ANC (in cazul pierderii si dupa anuntul declararii in Monitorul Oficial).

Alte cursuri ce v-ar putea interesa: