Excelență în viață și în business.
Seriozitate și profesionalism
Bucătar

Bucătar

- Cu obţinere certificat autorizat ANC. Vino la cursul de Bucătar și află trucurile artei culinare! Dacă vrei să devii un bucătar de excepție sau să îți impresionezi prietenii, acest curs este exact ceea ce îți trebuie.

Preț:
Preţ integral: 850 lei
Durată:
4 luni

Curs Bucatar

Dacă te-a atras întotdeauna arta culinară sau chiar ți-ai dorit să fii bucătar, acest curs este creat special pentru tine.

 

Programul îți dezvoltă abilități fundamentale pentru meseria de Bucătar, îți stimulează imaginația și creativitatea și îți pune la dispoziție toate instrumentele de care ai nevoie pentru a fi un bun Bucătar.

Cursul se adresează tuturor persoanelor interesate de domeniul culinar, atât celor care doresc să profeseze ca Bucătari calificați, cât și celor care doresc să își îmbunătățească abilitățile în bucătărie.

Carmen Pavel

Fondator și director general al agenției de turism J’Info Tours, Carmen Pavel are o experiență vasta în turism, un domeniu în care a început ca ghid colaborator extern pe relațiile Israel- Marea Britanie - SUA, în urmă cu 35 de ani. In anul 2009, Carmen Pavel a inființat Asociația de Promovare a Obiectivelor Turistice (APOT) si firma J’INFO TRAINING specializată pe consultantă și organizare cursuri. Trainer în cadrul J’Info Training, Carmen Pavel coordoneaza și livrează modulele de Agent de Turism, Ghid National Turism si Manager in Turism.

De-a lungul carierei sale, Carmen a antrenat peste 24 de generații de specialiști în turism și a primit nenumarate premii în industrie, cum ar fi Business Woman Award 2004, Personalitate Feminina 2010 (Enciclopedia Personalitatilor Feminine din Romania), Confidential Award 2013, etc.

Carmen Pavel este speaker la evenimente importante din domeniu. Printre numeroasele participari se numara si prezenta la E-Turism@Travel Distribution Atena 2010 si la Social Media & Mobile Strategies for Travel Industry 2013.

 

Aurel Pavel 

Director General al J`Info Tours, membru Rotary Club Internațional și Managing Partner al HRG România, Aurel Pavel are o vastă experiență antreprenorială.

De-a lungul carierei sale, a primit distincții precum Cel mai Dinamic Manager în Turism (Business Travel Revue, Londra) sau Cel mai Creativ Manager (BBW Travel & Hospitality Awards).

Aurel este formator autorizat și susține în cadrul J`Info Training cursuri având ca teme principale management, tehnici specifice al specialiștilor în turism, management în perioada de recesiune și vânzări.

Participanții îl apreciază mai ales pentru cursurile bogate în informații utile și pentru exemplele relevante din experiența personală.

 

Dragoș Pavel

Executive Manager, J’INFO Tours, Dragoș Pavel are o experiență de peste 15 aniîn turism. De-a lungul carierei sale, Dragoș a obținut importante certificări îndomeniu, atât în țară cât și în străinătate - certificatul de Agent de Turism, Ghid recunoscut de Ministerul Turismului și Institutul Național de Formare șiManagement pentru Turism, atestatul IATA - UFTAA obținut la Geneva, curs Management General în Turism și Transport Aerian – Institutul Roman de Management.

Coordonator al departamentului de ticketing din cadrul companiei J’Info Tours, Dragoș este formator autorizat din anul 2010 și susține  în cadrul J’Info Training sesiunile de trainining pe teme de ticketing, specializările agentului de turism și management în activitatea de turism.

Este recunoscut pentru ponturile date cursanților din experiența personală şi apreciat pentru cursurile interactive pe care le desfasoară.


 

Carmen Stan 

Cu o experiență de peste 23 de ani în mediul diplomatic, Carmen Stan este în prezent asistent de protocol în cadrul Ambasadei Marii Britanii la București, biroul atașatului pe probleme de apărare.

Înainte de a ocupa această poziție Carmen Stan a fost asistentă personală a prim-secretarului britanic pe probleme de apărare.

Carmen Stan este totodată translator și interpret în cadrul Ambasadei Marii Britanii la  București. Absolventă a Facultății de Limbi Germanice, Carmen vorbește fluent limbile engleză și rusă și la nivel conversațional limba franceză și bulgară.

Traducător autorizat, Carmen este specializată pe domenii precum legal și comercial, apărare și securitate, medical, educație și istorie. De asemenea, Carmen a participat de-a lungul carierei sale la diferite cursuri de protocol, comunicare și influențare și limbi străine.

Obiectivul cursului:

La sfârșitul cursului participanții vor fi dobândit competențe referitoare la:

 • pregătirea diverselor feluri de mâncare
 • tehnici de pregătire a alimentelor
 • utilizarea uneltelor specifice activității

Tematica cursului:

 • comunicarea și desfășurarea muncii în echipă
 • asigurarea condițiilor necesare desfășurării activității
 • realizarea acțiunilor de supervizare și control
 • pregătirea și depozitarea diverselor feluri de mâncare (salate, fripturi, gustări calde și reci, fructe de mare, sosuri, dulciuri etc.)

Cursurile se desfășoară în sistem open, iar perioada anunțată pentru desfășurarea cursurilor este orientativă, data exactă urmând să fie anunțată cu aproximativ 7 zile înainte.

Durata: 4 luni din care: 1 lună jumătate (6 săptămâni) teorie și 2 luni jumătate (10 săptămâni) practicムși studiu individual

Locație:

 • Sediul J`Info Travel, Str. Dionisie Lupu, nr. 58, Sector 1, București

 

Investiţie:

 • 800 lei pentru participarea la cursul de calificare, ce include atât partea teoretică, cât și practică;
 • 220 lei pentru examinarea finală şi eliberarea certificatului (se poate achita la examenul final);
 • se poate achita în maxim 3 rate lunare.

Reduceri:

 • 20% pentru grupurile de minimum 3 persoane
 • 20% pentru membrii APOT
 • 20% pentru inscriere timpurie ( 30 zile inaintea cursului)
 • 15% pentru foşti cursanţi
 • 10% pentru plata integrală

Reducerile nu se cumulează, acordându-se o singură reducere la alegere. Taxa de examinare nu este inclusă în grila de reduceri.

Beneficii:

Certificat de Bucătar calificat recunoscut de Ministerul Muncii, Ministerul Educației și CNFPA și un supliment descriptiv cu competențele dobândite
 • Formare interactivă și practică

 

 • Coordonarea unui formator autorizat, cu experiență în domeniul culinar

 

 • Suport de curs detaliat și fișe de lucru

Locație:

 • pentru pregătirea teoretică: sediul J`Info Training, Str. Dionisie Lupu, nr. 58, Sector 1, București

 • pentru pregătirea practică: pensiunea Valea Arginților, Simon-Bran, Jud. Brașov și în cadrul altor restaurante

Condiții de înscriere:

Copie după buletin, copie după ultima diplomă de studii, fișa de înscriere completată și taxa de participare achitată în cont J`Info Travel: RO97 INGB 0001 0081 9830 8910, deschis la ING BANK.

 

Locatie: Sediul este situat ultracentral, usor accesibil, in București. Include 2 sali de cursuri cu o capacitate de 25-30 persoane.

Contact:

M: 0746 222 995

M: 0723 394 515

E: secretariat@jinfotraining.ro; office@jinfotraining.ro

Program:

Pentru detalii şi înscriere cursuri:

10:00-18:00

Pentru eliberări certificate şi primire documente:

14:00 - 17:00

Alte cursuri ce v-ar putea interesa: