Excelență în viață și în business.
Seriozitate și profesionalism

Testimoniale

“O experienţă de neuitat, intensitate cu traineri pregatiti plus povestiri încântătoare din diversele excursii. “

Liviu Stefanescu - Cursant la Agent de turism-ghid, Seria 2019 — 26 February 2020

“Cursurile J'Info TRAINING sunt foarte bine structurate. Am avut parte de o echipă de profesionişti. Recomand cu încredere!!! “

Ovidiu Stan - Cursant la Agent de turism-ghid şi Ghid Naţional Touroperator, Seria 2019 — 26 February 2020

“Dacă iţi doreşti să începi o carieră în domeniul turismului acesta este cel mai bun loc de unde poţi începe. Primul curs l-am urmat acum câţiva ani din dorinţa de a asimila informaţii utile pe care le pot folosi ulterior, următorul curs la care am participat a fost anul acesta , şi atunci dar şi acum mi-au depăşit aşteptările. Aici ai parte de o echipă de profesionişti şi cei mai pasionaţi ghizi cu experienţă ce iţi împărtăşesc cu plăcere din cunoştinţele lor. “

Stefan Ferecatu - Cursant la Agent de turism-ghid, Seria 2017 şi Ghid Naţional Touroperator, Seria 2019 — 26 February 2020

”Dacă ar fi să caracterizez într-o singură sintagmă echipa J’Info Training aş spune: implicare şi interes maxim fata de oameni. Este tipul de furnizor care iţi propune ca program de curs ceea ce îţi doreşti şi nu se lasa până nu îţi satisface nevoile organizationale.Te poţi baza pe ei! Programul de curs furnizat ne-a oferit momente minunate şi memorabile. J’Info Training: O echipă excelentă şi un partener de nădejde! Multumim!”

Anton Bejan - Cursant la Agent de turism-ghid şi Ghid Naţional Touroperator, Seria 2018 — 14 December 2018

“Am început munca în turism în urma cu 30 de ani la ONT. La început ca şofer la marfă. Făceam aprovizionarea pentru hoteluri şi restaurante. Eram tânăr, aveam libertate, bani de cheltuială şi cel mai important duceam de mancare acasă (se intampla în preajma lui 89" cand totul era raţionalizat). Cu toate acestea nu era pentru mine aşa că m-am zbătut şi am ajuns să lucrez cu turiştii. Străini. Marfă. Era perioada cand fumam KENT (ţigări care erau destinate doar cadrelor medicale) şi seara când ajungeam la hotel mă întâlneam cu alţi colegi şi o puneam de un chef la care musai trebuiau sa fie lăutarii lângă noi. De cele mai multe ori grupul se mărea pentru ca fiecare dintre noi avea în grupul lui de turişti persoane cu care se înţelegea bine şi aceştia veneau şi ni se alaturau noua iar la un moment dat la masa erau cate patru-cinci naţii care se distrau de minune. Cam asta era turismul acum 25-30 de ani în urmă. Am învăţat meserie de la "greii" din turismul românesc şi am crezut ca le ştiu pe toate. Dar nu, nu este aşa. În meseria asta şi probabil în orice meserie, atunci când vrei să fii cel mai bun, ai tot timpul de învăţat. Mi-am dat seama de acest lucru când am început cursurile de ghid cu Jinfo Taining unde am intâlnit oameni minunţi şi bine pregătiţi,care nu ca ne-au predat cum să fim ghizi ci ne-au impărtăşit din experienţa lor căpătată în timp. Lucrul cel mai important a fost din punctul meu de vedere că am întâlnit oameni noi entuziaşti care chiar doresc să facă ceva bun pentru ţara asta. Să nu uităm că noi putem fi ambasadori ai acestei ţări. Puteti trăi aceeaşi experienţă, participând la cursurile de ghizi, alături de Adriana Nica si invitatii ei speciali ! Cu mare drag si recunoscator, Adrian!”

Adrian Iagaru - Cursant la Agent de turism-ghid şi Ghid Naţional Touroperator, Seria 2018 — 14 December 2018

”Cel mai important în meseria de ghid este să cunoşti (să furi) din experieţele oamenilor care lucrează în domeniu. Prin invitaţii speciali aduşi şi prin turul făcut se realizează acest lucru. Oameni minunaţi care doresc să ajute alte persoane sa reuşească. Multumesc!”

Mihai Stoica - Cursant la Agent de turism-ghid şi Ghid Naţional Touroperator, Seria 2018 — 14 December 2018

“În cadrul cursului de ghid naţional, profesionalismul lectorilor şi informaţiile prezentate au fost la cel mai înalt standard. Dar cursul nu este numai despre ghidaj. Este vorba despre pasiune. Care se vede. Este vorba despre har. Care se simte. A fost o experienţă. Recomand cu caldură! Adrianei şi tuturor lectorilor le mulţumesc din suflet!”

Oana Vochiţoiu - Cursant la Agent de turism-ghid şi Ghid Naţional Touroperator, Seria 2018 — 14 December 2018

"Apreciez modul în care s-a ţinut cursul, cu profesionalism şi cu multă dorinţă de a învăţa cursanţii şi de a-i integra mai uşor în lumea călătoriei prin intermediul J'Info Training."

Ilinca Mocanu - Cursant la Agent de turism-ghid, Seria 2018 — 16 October 2018

"Am căutat să îmi transform pasiunea de a călători într-o nouă carieră şi alături de J’Info Training am reuşit. Până să ajung la ei, am avut ocazia de a testa stilul altor şcoli de formare în industria turismului. Din tot ce am experimentat, apreciez că J’Info Training oferă garantat standarde educaţionale adaptate contextului actual: o Românie în curs de expansiune turistică. Este o şcoală altfel, în care teoria este îmbinată cu mărturiile din practica unor oameni speciali, profesionişti ai domeniului. Oameni dedicaţi şi pasionaţi sunt dornici să îţi împărtăşească cât mai multe din experienţele lor fascinante. Poţi sta ore în şir la mansarda cu poveşti a lui Dionisie Lupu fără să te plictiseşti. În acea mansardă, am învăţat că locuiesc în oraşul Bucuriei fiindcă Bucur(ie)eşti. Mulţumesc J’Info Training!"

Daniela Mihai - Cursant la Agent de turism-ghid, Seria 2017-2018 — 02 July 2018

"Am urmat şi eu cursurile de ghid aici. Perioada de 5 luni in care am urmat cursurile de agent de turism şi touroperator a constituit o trambulină către locul pe care mi l-am dorit de mult, respectiv să pot însoţi şi călăuzi grupuri de turişti. Transferul de idei a fost însoţit mereu de un sentiment de încredere în cadrul acestui curs organizat de agenţia Jinfo Training şi am fost continuu motivată de instructori talentaţi şi pasionaţi care mă îndrumă în continuare cu aceeaşi răbdare, nepărtinire şi atenţie colegială. Iată câteva din aspectele care mi-au întărit convingerea că am făcut o alegere bună."

Mariana Cernea - Cursant la Agent de turism-ghid şi Ghid Naţional Touroperator, Seria 2017-2018 — 25 May 2018

"Mii de mulţumiri J'Info Training cursuri profesionale de turism pentru dedicaţia, pentru calitate în turism, pentru perspectivă.
Cursurile profesionale J'Info Training, coordonate de dna lector Adriana Nica ne-a deschis noi perspective în baza poveştilor.
Mulţumesc mult mentorilor care au deschis pentru mine calea turismului prin poveşti.
Respect pentru munca oamenilor de turism adevăraţi!
Mii de multumiri pentru invitaţii la cursuri care ne-au arătat ce trebuie sa facem Alin Gherasimescu, Razvan Iuhasz, Sori Ţigăeru şi Raluca Vereş, şi mulţi alţii.E meritul coordonatorului Adriana Nica. Profesionalism prin turism!
Multă recunoştinţă mai mult ca oricând poveştilor şi iniţiatorilor lor .
Poveştile de călătorie ale Danielei s-au născut aici dar mai mult ca oricând la Sibiu!
Mulţumesc tuturor celor care au scris pagini în destinul meu!"

Daniela Dimitrescu - Cursant la Agent de turism-ghid şi Ghid Naţional Touroperator, Seria 2017-2018 — 25 May 2018

"La ce vă puteţi aştepta, dacă vă înscrieţi la cursurile de turism la J'Info Training? Pe parcursul anului 2017/18, am trecut prin această experienţă pe care v-o recomand cu drag - am parcurs toate cursurile relevante pentru cariera de turism, de la agent turism, la ghid national şi manager în turism, alături de echipa de la J'Info Training
Am găsit aici o atmosferă caldă şi primitoare, multă multă pasiune şi dedicaţie pentru turism, pentru România, pentru lucrurile bine făcute în turism. Am cunoscut oameni pricepuţi, cu experienţă îndelungată în domeniu, cu abilităţi deosebite în zona de vânzări, în marketing şi promovare, în viaţa de business şi beyond... (mulţumesc Adriana!). Am cunoscut profesori deschişi şi amabili, care trăiesc turismul zi de zi (fie ca şi ghizi naţionali sau ca şi redactori de emisiuni cu tematică turistică) , profesori bine structuraţi şi cu idei creative în zona de marketing şi management organizaţional.
Am cunoscut de asemnea colegi din varii profesii, toţi uniţi prin dorinţa de face o schimbare şi a începe să-şi trăiască pasiunea pentru turism în cariera profesională. Am legat prietenii, am calătorit împreună, am ghidat împreună…. şi rămas în legatură cu mulţi dintre colegi în ideea unor eventuale colaborari în domeniu.
Am cunoscut şi antreprenori de succes, cu poveşti senzaţionale, care ne-au povestit în amanunt insights din managementul operaţional al afacerilor lor in turism. Am cunoscut blogeri de succes din domeniu sau voluntari care au transformat o idee genială într-un proiect cu succes imens pe plan internaţional şi reach de peste 100 milioane de oameni (Experience Bucharest/ Romania). Toate aceste personaje sau personalităţi deosebite vin cu drag la cursurile organizate de J'info, tocmai în ideea de a alimenta entuziamsul şi pasiunea pentru turism a cursanţilor de azi, eventual antreprenorilor de succes din Turimul Romanesc de mâine.
Mulţumesc J'Info Training din suflet pentru această experienţă minunată, pentru un început aşa cum mi-l doream, pe un drum frumos şi luminos :)!"

Dragoş - Cursant la Agent de turism-ghid şi Ghid Naţional Touroperator, Manager in activitatea de turism, Seria 2017-2018 — 18 April 2018

"Dacă iţi este necesar să urmezi cursuri de ghid naţional iţi recomand cursurile urmate la J'info Training.
Mi-au fost de folos în activitatea mea. Am avut parte de lectori foarte apreciaţi, de la care am invăţat lucruri noi, utile. La cursuri am întâlnit o gaşcă de oameni de toată frumuseţea, cu un bagaj de experienţe inedite trăite în activitatea lor turistică; experienţe de care s-a povestit şi din care cu toţii am avut de învăţat câte ceva.
Mulţumesc Adriana!"

Doru Mazilu - Cursant la Agent de turism-ghid şi Ghid Naţional Touroperator, Seria 2017 — 13 April 2018

"Este important ca efortul să vină şi din partea voastră dacă vreti să străluciţi". Am incheiat cursul de ghid național de turism - touroperator cu bine. Mulţumesc! <3 J'Info Training, Adriana Nica
Să înceapă călătoria!"

Iuliana Dascălu - Cursant la Agent de turism-ghid şi Ghid Naţional Touroperator, Seria 2017 — 01 March 2018

"Vă mulţumesc frumos pentru înţelegerea de care aţi dat dovadă şi mai ales răbdarea care s-a manifestat către persoana mea.
Menţionez că am avut foarte multe de învăţat de la cursurile Jinfo. Feedbackul este unul excepţional.
Mi-a plăcut atmosfera din grup (sper să ne menţinem ca grup şi pe viitor), pasiunea şi ardoarea cu care tu, Adriana, ai punctat fiecare aspect. Recunosc ca uneori m-am simtit „certat” însă sunt sigur de intenţiile tale nobile, încercând mereu să ne arăţi calea cea dreapta.
Apreciez de altfel şi profesionalismul Ioanei, felul cum a avut grijă să structureze informaţiile electronice şi nu numai, organizarea deosebită a fiecarui aspect operaţional al cursului."

Răzvan Moraru - Cursant la Agent de turism-ghid şi Ghid Naţional Touroperator, Seria 2017 — 10 January 2018

"În cadrul cursurilor organizate de J'Info Training, pe lângă teoria absolut necesară, am dobândit şi o perspectiva mai largă a ceea ce înseamnă desfaşurarea unei activităţi în domeniul turismului. Am apreciat în mod deosebit atmosfera, faptul că alături de practică am avut evenimente de networking, studii de caz sau lecţii de istorie. De asemenea, mi-au plăcut foarte mult şi sesiunile cu invitaţi speciali pentru că astfel am invăţat câte puţin din povestea personală a fiecăruia."

Georgiana Atanasiu - Cursant la Agent de turism-ghid şi Ghid Naţional Touroperator, Manager in activitatea de turism, Seria 2016-2017 — 20 July 2017

"Pentru mine J'Info Training a însemnat în primul rând interacțiunea cu o față a turismului necunoscută mie, un turist avid de interacțiunea cu natura, a celui care munca pe mare l-a purtat pe 3 continente diferite, însă mereu solitar sau membru al unor echipe mici și extrem de mobile. Gestiunea grupurilor mari a fost o lecție de la care am lipsit constant, dar despre care am învățat la cursurile J'Info Training.

Schimbul de experiență cu profesioniști din domeniu, precum și networking-ul extrem de prețios mie și afacerii mele reprezintă o plus valoarea consistentă adusă acestui curs. Mulțumesc Adriana și pe curând!"

Alexandru Codreanu - Cursant la Agent de turism-ghid şi Ghid Naţional Touroperator, Seria 2016 — 02 December 2016

"Mă bucur că am avut prilejul să cunosc oameni minunați care cu timpul mi-au devenit prieteni în adevăratul sens al cuvântului. Mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată şi prilejul de a învăța lucruri noi alături de voi! Mulțumesc pe această cale Adriana Nica pentru dobândirea şi perfecționarea mea prin realizarea acestor cursuri. Mă înclin în fața voastră cu respect şi vă îmbrățişez cu drag! Vă iubesc!!! Alin :)"

Alin Gherasimescu - Cursant la Agent de turism-ghid şi Ghid Naţional Touroperator, Seria 2016 — 02 December 2016

"Cursurile oferite de J’Info Training au un numitor comun: veselia şi profesionalismul. Am urmat cursurile de ghid de turism şi fiecare modul mi-a oferit posibilitatea să cunosc oameni interesanţi din industria turismului şi să le aflu opiniile cu privire la diverse situaţii care pot apărea pe parcursul desfăşurării unei astfel de activităţi. Recomand aceste cursuri tuturor celor care doresc să devină adevaraţi profesionişti. Adriana, multumesc pentru profesionalismul de care ai dat dovadă şi pentru implicarea în atragerea unor lectori interesanţi care ne-au înseninat puţin serile de curs."

Gratiela Zavaschi - Cursant la Agent de turism-ghid şi Ghid Naţional Touroperator, Seria 2016 — 02 December 2016

"Am apreciat foarte mult interactivitatea acestui curs. De asemenea, am apreciat nespus de mult faptul că toate subiectele teoretice au fost susţinute de exemple practice. Pentru sesiunile viitoare, recomand să păstraţi acelaşi spirit şi atmosferă propice unui mediu de instruire eficient."

Vlad Isac - Cursant la Agent de turism-ghid, Seria 2016 — 25 November 2016

"Un curs ținut de lectori profesioniști și entuziaști la care vei învăța rapid coordonatele industriei turismului. Mulțumesc."

Nicole Duțu - Cursant la Agent de turism-ghid, Seria 2016 — 25 November 2016

"Au fost prezentate foarte multe informații de calitate, multe dintre ele necunoscute/neutilizate în practica personală până atunci. Atmosfera a fost una destinsă, ne-am simțit bine cu toții. Recomand acest curs tuturor celor care vor o carieră în turism."

Marinică Şerban - Cursant la Agent de turism-ghid, Seria 2016 — 18 November 2016

“J'Info aduce un plus de culoare în cadrul cursurilor de ghid de turism pentru că oamenii sunt cei care dau valoare fiecarei şedinţe prin pregătire, cunoştinţe, umor şi interactivitate. Cred că mai depinde şi de fiecare cu ce bagaj e dispus să plece din această croazieră J'Info. Mi-a facut o deosebită plăcere să fiu asistată de ghidul J'Info, anume Adriana, unică prin felul ei de a fi şi de a aborda orice problemă sau discuţie.”

Carmela Ionicescu - Cursant la Agent de turism-ghid şi Ghid Naţional Touroperator, Seria 2015 — 11 December 2015

„Sunt extrem de încântată că am ales J'info Training pentru a face cursurile de agent de turism/ghid. Mi-au fost depaşite asteptările. Am ramas nu doar cu nişte amintiri frumoase din cele cateva luni cât a durat cursul, ci si cu niste prieteni pe masură. A fost un curs uşor neconvenţional, presărat cu multa veselie şi zâmbete. Mai mult decât despre cursul în sine, a fost despre oamenii minunaţi pe care i-am intalnit. Şi cred că pentru acest lucru nu pot decât să îi mulţumesc Adrianei, unul dintre cei mai frumoşi oameni pe care i-am intalnit până acum. Cursul e foarte bine organizat, temele alese interesante, lectorii foarte bine pregătiţi. Am invăţat o grămadă de lucruri într-un timp destul de scurt pe care sunt încântată că acum le pot pune în practică cu turiştii pe care îi plimb. Deci nu pot decât să mulţumesc înca o dată atât Adrianei, cât şi colegilor mei de grupă pentru timpul frumos pe care l-am petrecut impreuna. Şi sunt sigură că ne vom intâlni şi de acum în colo.”

Anca Sârbu - Cursant la Agent de turism-ghid şi Ghid Naţional Touroperator, Seria 2015 — 23 November 2015

"Subscriu, multumiri, Adriana! Ai reuşit să creezi o atmosfera minunată, şi poate ăsta este principalul motiv pentru care noi toţi am interacţionat foarte mult şi foarte cald. Personal, pe lângă lucrurile interesante invăţate sau reîmprospătate aici, am rămas cu ceva mai important, şi anume faptul că am interacţionat cu persoane valoroase, pozitive, şi totul impachetat (de tine) într-o atmosferă excelentă. Multumesc!"

Eduard Căltuţ - Cursant la Agent de turism-ghid, Seria 2015 — 17 November 2015

„Avertisment: Pentru toţi cei care cred că este simplu să te desparţi de oameni cu care te-ai tot întâlnit săptămânal timp de 3 luni de zile pe Dionisie Lupu nr.58, pentru a învăţa tu de la ei, ei de la tine şi toţi de la profesorii de la J’infotraining, am un anunţ de făcut: Este foarte greu!... cu fiecare curs ce trecea am devenit tot mai mult o familie, care trăieşte armonios într-o atmosferă de voie bună, cu multe zâmbete, surprize plăcute ici colo (dar definitiv memorabile), teme pentru acasă rezolvate mai mult sau mai puţin maiestuos şi seri în compania unor oameni deosebiţi, pe care nu i-aş fi întâlnit, în mod obişnuit, în parcursul meu profesional şi personal. Şi iată că totuşi eu mă număr printre cei norocoşi - puţini sau mulţi (prea puţin contează) - care au avut parte de toate acestea. Şi pentru aceasta vă mulţumesc din suflet tuturor celor pe care i-am cunoscut la cursul de agent de turism/ghid şi, în mod special, ţie, Adriana, pentru că ne-ai făcut să credem în noi şi în potenţialul nostru de oameni apropiaţi domeniului turismului! Acum, la final, mărturisesc cu bucurie în gând şi suflet că îmi voi revedea o parte din colegi la următorul curs, cel de Ghid naţional. Aşadar, pe curând, dragi colegi!”

Oana Moldovan - Cursant la Agent de turism-ghid, Seria 2015 — 11 November 2015

"Deseori se spune că nimic nu e întâmplător, dar expresia chiar are sens. Nu e întâmplător că la cursul de ghid turistic am întâlnit un grup aparte, practic tot grupul de cursanți este foarte fain, ne-am împrietenit imediat, am avut despre ce vorbi, ce povesti, împărtășit pasiuni. Mă bucură mult faptul că am găsit prieteni la curs, persoane cu care voi ține legătura și după. Iar ce am învățat la cursul de ghid îmi va fi foarte util pentru planurile mele de viitor. :)"

Romulus-Andrei Bena - Cursant la Agent de turism-ghid, Seria 2015 — 09 November 2015

"Perioada petrecuta impreuna in ultimele luni a fost una frumoasa si foarte interesanta. Am cunoscut oameni frumosi de la care am invatat o gramada de lucruri. Va multumesc pentru tot si sper ca ne vom revedea curand."

Anca Beciu

"Sunt fericita ca Dumnezeu mi-a dat minunata sansa de a va cunoaste, de a lucra alaturi de voi si de a invata. Am avut ocazia sa invat si sa ascult pe langa chestii pur teoretice si povesti de viata, informatii folositoare care mi-au imbunatatit munca de la birou. Pe unii dintre voi am ajuns sa va cunosc altfel, sa va indragesc si sa va consider astazi PRIETENI!!! Sper ca vom iesi impreuna din ce in ce mai des si vom pastra 'atmosfer' grupului nostru de tineri ghizi!!"

Luiza Grecu

"Este crucial ca un cursant sa invete exact ce face un ghid. Experientele doamnei Man au fost un exemplu foarte bun pentru noi - am putut sa vedem exact ce face un ghid si cum evita situatiile dificile."

Denisa Potocianu

"Va multumesc pentru perioada aceasta petrecuta impreuna. Am invatat impreuna, am iesit, am ras, am petrecut clipe frumoase & nu numai. Vreau sa cred ca ne-am bucurat toti de aceste doua etape. Suntem ghizi."

Smaranda Ştefan

"Datorita voua, in ultimele 3 luni am reusit sa trec printr-o experienta noua si sa-mi descopar o noua pasiune, cea de a fi ghid. Am petrecut momente frumoase alaturi de voi si de ceilalti colegi din G2 cu care nu aveam sansa sa interactionez prea des. Va multumesc pentru aceste sanse!

Alina Teodorescu

"Vreau sa va multumesc pentru tot! Am petrecut alaturi de voi clipe de neuitat, am invatat lucruri noi, am ras impreuna si ne-am distrat. :)
Multumim pentru profesionalism si pentru toate informatiile furnizate!"

Dana Ţânţaru

"A fost o perioada frumoasa, care s-a terminat din pacate :(. Am invatat lucruri noi, si am cunoscut persoane cu care am impartasit momente frumoase si amuzante. Sunt sigura ca ne vom reintalni dar pana atunci: Cheers guys!! We'll be guides!!"

Andreea Vlaşcu

Cursanti G2 Travel, curs Agent de turism-ghid si Ghid National Touroperator, Seria 2014 — 20 November 2014

"Mi-am dorit sa urmez cursurile de Manager in activitatea de turism si Agent/Ghid de turism, asa ca am scris catre mai multe companii care ofera astfel de programe. Am primit un raspuns rapid prin email si detaliile suplimentare de care aveam nevoie prin telefon de la J'Info Training. Am obtinut la timp suportul de curs si toate informatiile necesare pentru a ma putea inscrie la cursuri, iar in privinta zilei de examinare, comunicarea a fost prompta si, fiind anuntat din timp, s-a potrivit foarte bine cu programul meu incarcat, ceea ce pentru mine a contat foarte mult. Ma bucur ca in curand voi fi absolvent si multumesc pentru suport si operativitate J'Info Training."

Razvan Pascu - consultant marketing turistic
www.RazvanPascu.ro

Curs Manager in Activitatea de Turism, Seria 2014 — 29 October 2014

“Am simtit ca benefica participarea la cursuri, insufletita de profesionalismul si pasiunea pentru turism a tuturor formatorilor din proiect, oameni care ne-au impartasit din experienta lor si ne-au motivat sa ne apropiem, cu toata responsabilitatea, de acest domeniu minunat, insuflandu-ne arta de a fi un ghid turistic de valoare si cu vaste cunostinte. S-a lucrat direct, am fost incurajati sa punem intrebari, sa ne exprimam punctele de vedere proprii, am discutat cazuri concrete. Intreaga echipa J'Info Training a conlucrat minunat si a transformat cursul intr-o experienta de neuitat. Participarea la aceste cursuri mi-a adus o noua si mult mai realista perspectiva in ceea ce priveste afacerea in care sunt implicata ca ghid cicloturistic in Romania si in strainatate dar si pentru mine personal, fiind o persoana deschisa, iubitoare de nou, iar aceste cursuri m-au ajutat sa ma dezvolt. Colaborarea cu echipa dvs. merita +10. Medoda de predare, apropierea de noi ca si cursanti, m-a facut sa ma simt ca o parte a echipei, si va doresc cat mai multe reusite pe viitor. Cu multumiri deosebite, Ana Maria Fociuc”.

Curs Agent de Turism - Ghid, Seria mai-august 2014

Ana Maria Fociuc- Cursant la Agent de Turism - Ghid Local, Seria 2014 — 27 October 2014

"Alegerea J'Info Training s-a bazat pe dorinţa de a beneficia de experienţa acestei echipe atât în domeniul turismului cât şi în activitatea de perfecţionare profesională. Am apreciat dorinţa celor implicaţi de a-şi îmbunătăţi activitatea chiar dacă asteptarile mele nu au fost pe deplin satisfăcute şi sper că aceasta este una din etapele evoluţiei companei. Experienţa mea profesionala, atât in sectorul public cât şi cel privat, probabil că m-a facut să-mi doresc mai mult pe parcursul seminariilor. Am dorit accentuarea aspectelor practice, prezenţa formatorilor cu experienta in turism ar fi fost de apreciat, cu atat mai mult cu cat ei apareau menţionaţi pe lista lectorilor, insa din pacate aceştia nu au putut participa. Sper totuşi ca absolventii viitori sa beneficieze de experienţe mai bune şi care sa tina seama de toate sugestiile facute de noi, cei prezenti la seminariile acestei grupe."

Curs Manager in Activitatea de Turism, Seria martie-august 2014

Florin Dumitru - Cursant la Manager in Activitatea de Turism, Seria 2014 — 13 October 2014

"Cursul Agent de Turism Ghid la J'Info Training l-am ales pentru a mă ajuta la jobul de Cruise Manager pe vase de croazieră. Cu experienţa pe care am acumulat-o înainte de curs şi ce am învăţat la J’info Training mă ajută în noul job şi mă bucură foarte mult că în timpul acestui curs avem ocazia să mergem în tururi în ţară ca să ne punem în valoare aptitudinile de ghid.
E o buna scoală de psihologie. Întalnesti o sumedenie de tipologii de oameni, e foarte interesant. Fiecare naţie îşi are filozofia ei, obiceiurile ei. Tu, ca ghid, trebuie să cunoşti foarte bine asta. Într-un fel le vorbeşti britanicilor, în alt fel americanilor. De fiecare dată descoperi alte locuri, chiar dacă ai mai ajuns acolo, pentru că depinde foarte mult de starea ta de spirit.
Vă multumesc foarte mult şi il recomand cu cea mai mare placere."

Curs Agent de Turism - Ghid, Seria mai-august 2014

Alex Stan - Cursant la Agent de Turism - Ghid Local, Seria 2014 — 10 October 2014

“Pentru mine, cursul de Agent Turism/Ghid turistic local a reprezentat un nou început pe plan profesional. Alegerea de-a face acest curs la J'INFO TRAINING București o consider a fi cel puțin înțeleaptă și constructivă pentru întreg parcursul meu profesional. Grație acestei alegeri, acum mă bucur de un job stabil în domeniu, de o bază teoretică solidă, cât și practică, dar și de cunoașterea unor oameni frumoși, pregătiți și atenți la toate detaliile ce le definesc activitatea profesională și umană – aceasta este echipa J'INFO TRAINING!
Mă îndrept cu recunoștință către întreaga echipă, mulțumindu-le și pe această cale pentru toată răbdarea, încrederea, atenția și eficiența de care au dat dovadă pe tot parcursul cursului, dar și după ce această colaborare s-a încheiat.
Pentru toți cei care își doresc un nou start pe plan profesional sau consolidarea cunoștințelor în acest domeniu, recomand cu drag și încredere J'INFO TRAINING!”

Curs Agent de Turism - Ghid, Seria mai-august 2014

Mihaela Bolea - Cursant la Agent de Turism - Ghid Local, Seria 2014 — 09 October 2014

"Cursul de agent si ghid mi-a aratat o noua perspectiva a Bucurestiului. Crescand in acest oras, consideram ca stiu cam tot ce merita stiut despre aceasta urbe. Ma inselam amarnic. Ce a urmat pentru mine, a fost mult mai mult decat o surpriza placuta. Cu fiecare ora de curs descopeream o latura necunoscuta si fascinanta a capitalei. Si mult mai important a fost ca intreprindeam aceasta calatorie alaturi de echipa Jinfo Training si de colegii mei de la curs. Am descoperit un oras fascinant si mi-am facut prieteni oameni minunati. Inspiratie ar fi cuvantul care sa rezume experienta mea la Jinfo Training."

Curs Agent de Turism - Ghid, Seria mai-noiembrie 2013
Curs Ghid National Touroperator, Seria aprilie-mai 2014

Catalin Gavrilescu - Cursant la Agent de Turism - Ghid Local, Seria 2013 — 14 May 2014

"Profesionalism! Acesta este cuvantul de ordine cand vine vorba de J'info Training ! Toti cei care se ocupa de cursanti sunt adevarati profesionalisti si sunt încântată ca am ales J'info Training"

Curs Agent de Turism - Ghid, Seria mai-noiembrie 2013
Curs Ghid National Touroperator, Seria februarie-martie 2014

Marta Bondari - Cursant la Agent de Turism - Ghid Local, Seria 2013 — 14 March 2014

"Cursul de Agent de Turism Ghid la J'Info Training a fost o experienţă foarte bună, de calitate, cu oameni profesionişti care îşi cunosc bine meseria şi care ştiu sa transmită şi altora pasiunea şi cunoştinţele lor. Prin urmare, am decis sa urmez tot la J'Info Training si cursul de Ghid Naţional şi sunt convins că, la finalul acestuia, voi putea începe să practic aceasta meserie cu încredere in mine, cu plăcere şi cu profesionalism."


Curs Agent de Turism - Ghid, Seria iulie-noiembrie 2013, in cadrul Proiectului POSDRU "Calificări în turism - O şansă la un viitor mai bun", derulat in parteneriat cu Asociaţia Colfasa

Dumitrache Răzvan - Cursant la Agent de Turism – Ghid, Seria 2013 — 07 January 2014

"Apreciez cursul de "Administrator Pensiune Turistica" de la J'Info Training pentru calitatea materialului didactic. Suportul de curs a fost unul dintre cele mai complete pe care le-am utilizat in cursuri similare, având foarte multe detalii utile în activitatea practică. Dupa absolvirea, acum 10 ani, a cursului de Ghid şi Agent de Turism, acest curs vine în completarea activitătii mele extra-profesionale şi a reprezentat o oportunitate binevenită. Chiar dacă nu activez permanent în acest domeniu, proiectele mele personale au mare nevoie de specializare profesională. Prin examenul de sfarsit de curs am reusit sa îmi finalizez şi exerciţiul practic.

Am cuvinte de lauda şi pentru comunicarea cu echipa de proiect care ne-a asigurat toate informaţiile necesare şi a insistat cu rabdare sa primeasca feed-back sau confirmari de la noi toti. Multumesc foarte mult!"

Curs Administrator Pensiune Turistică, Seria iulie-noiembrie 2013, in cadrul Proiectului POSDRU "Calificări în turism - O şansă la un viitor mai bun", derulat in parteneriat cu Asociaţia Colfasa

George Culda - Cursant Administrator Pensiune Turistică, Seria 2013 — 07 January 2014

"Este o onoare placută să pot saluta şi să cunosc personal pe toţi cei implicaţi în acest Proiect şi totodata să pot adresa mulţumirile mele pentru sansa deosebită de a fi fost admisă să particip la acest Curs de formare profesională.

Eu personal - şi consider că toţi participanţii - am cunoscut in echipa J'INFO TRAINING şi J'INFO TOURS, oameni de excepţie, cu experienţă, autentici profesionişti în domeniul lor şi totodata prietenoşi şi amabili.

S-a putut astfel stabili o relaţie interumană si profesională de înalt nivel, fapt ce a permis ca intr-un interval
relativ scurt să acumulam un volum mare de cunoştinţe, să invaţam lumea fascinantă a turismului şi rigorile
muncii în acest domeniu.

Desigur, multe se vor aprofunda în timp, lucrând efectiv şi direct, şi cred că pentru fiecare dintre colegii mei
ar fi o bucurie şi o onoare să putem lucra pe mai departe sub umbrela şi sub indrumarea unor profesionişti
de talia colectivului J'INFO TRAINING şi J'INFO TOURS.

Permiteţi-mi să aduc înca o data calde mulţumiri şi felicitari tuturor pentru ideea excelentă a organizării cursului, pentru derularea impecabilă şi pentru sansa reala pentru un viitor mai bun!"

Curs Agent de Turism - Ghid, Seria iulie-noiembrie 2013, in cadrul Proiectului POSDRU "Calificări în turism - O şansă la un viitor mai bun", derulat in parteneriat cu Asociaţia Colfasa

Ana-Maria Bojincă - Cursant la Agent de Turism – Ghid, Seria 2013 — 07 January 2014

“Ma bucur din suflet ca am facut cursul de ghid aici la Jinfo si nu in alta parte pentru ca altfel as fi ratat compania si poate chiar prietenia atator oameni faini. Nu cred ca se putea crea un grup mai divers din punct de vedere al personalitatilor si care totusi sa se inteleaga. Va multumesc tuturor pentru ca mi-ati oferit o petrecere pe cinste de ziua mea si tie Catalin pentru ca ne-ai adus pe toti sub acelasi acoperis si pentru ca ai avut grija ca toata lumea sa se simta bine.

P.S Nu uitati ca Delilah este melodia preferata a domnului Munteanu, si ca fara dansul calatoria noastra ar fi fost mult mai fada si fara energie.”

Vlad Mihai Dinisoaie, Cursant la Agent de Turism – Ghid, Seria aprilie-noiembrie 2013 — 29 November 2013

“M-am bucurat enorm sa pot fi parte in experienta colectiva a celui mai dinamic grup, care a crescut mai rpd decat fat frumos de cand a luat nastere – sfarsitul lui aprilie! Si nu as vrea sa fiu telenovelist in aprecieri prea siropoase pt ca, ne vom revedea de fiecare data cand energiile noastre vor rezona la unison. De acum inspre viitor, vom ramane impreuna.
Multumesc, Catalin!”

Robert Ciucescu, Cursant la Agent de Turism – Ghid, Seria aprilie-noiembrie 2013 — 29 November 2013

“Ce tare ar fi fost petrecerea daca si stiam ca te serbam, Vladutz cat despre Delilah si acum o mai visez :) )) miss ya all!”

Andreea Savulescu, Cursant la Agent de Turism – Ghid, Seria aprilie-noiembrie 2013 — 29 November 2013

"Aproape ca nu imi vine sa cred ca au trecut deja cele 6 luni, la inceput parea o perioada atat de lunga si acum ma gandesc oare cand a trecut timpul..?!?

In prima zi cand ne-am cunoscut cu totii, imi amintesc ca ne-ai spus ca nu intamplator am ales sa facem cursul <> , poate ca atunci nu am constientizat la ce anume faceai referire, dar pe parcursul acestor luni s-au intamplat atatea lucruri, ca abia acum imi dau seama cum se leaga si ma bucur mult ca am avut inspiratia si sansa sa particip la cursurile organizate de Jinfo si sa cunosc atatia oameni deosebiti, de la care am primit un frumos model de urmat si o multime de lucruri de invatat.”

Simona Florescu, Cursant la Agent de Turism – Ghid, Seria aprilie-noiembrie 2013 — 29 November 2013

“Cursul de eticheta in afaceri, sustinut de Carmen Stan a fost un prilej extraordinar de a interactiona cu notiuni de bune practici in relatii comerciale la nivel inalt. Un atu al acestui curs este in sine experienta directa a trainerului care a avut raspunsuri la probleme punctuale de eticheta expuse de cursanti. Este un seminar care trebuie urmat de orice specialist in comunicare. Totodata, alaturi de trainer si de colegii de curs, am petrecut doua zile interesante prin punerea laolalta a experientei fiecaruia dintre noi. ”

Mara Gojgar, CEO Confident Communications — 13 May 2013

"Principalul motiv pentru care m-am înscris la cursul de agent de turism/ghid turistic a fost obţinerea rapidă a unei calificarii oficiale de ghid turistic. În momentul înscrierii celelalte aspecte legate de curs erau secundare.

Foarte repede însă, atmosfera prietenoasă în care se desfăşoară cursurile, metodele interactive de predare, activităţile şi exerciţiile, cât şi experienţa lectorilor, mai ales anecdotele şi sfaturile provenite din anii de practică de ghid sau agent de turism, mi-au captat atenţia şi mi-a permis să-mi dezvolt cunoştinţele şi abilităţile în domeniu.

La finalul părţii teoretice a cursului am reuşit să îmi conturez o imagine mult mai clară a fenomenului turismului, privind industria din România ca parte a unui complex ansamblu global."

Alina Brasoveanu - participant al cursului Agent de Turism - Ghid Autorizat — 18 January 2013

Multumim pentru buna organizare a acestui curs si mai ales pentru calitatea informatiilor transmise.
Ca un prim feedbak pot spune ca am aruncat ancorele intr-o prima negociere, intr-un caz extrem de complex, la doar 1 zi de la terminarea cursului. Cred ca am ajuns in ZOPA (realist pentru celelalte parti) aplicand o mare parte din cunostintele acumulate la curs, sondand interesele, analizand limbajul trupului indeosebi si mai mult eliminand optiunile partilor.
Inca o data va multumesc si in numele intregii echipe.

Alin Enescu, Sef Serviciu Metodologie, Generali Romania Asigurare Reasigurare SA — 09 July 2012

Nu am avut pana in prezent ocazia sa invat lucruri utile si interesante de la un trainer atat de talentat si intr-un mediu atat de placut, relaxat si profesionist. Toate competentele dobandite in urma cursului de la J`Info Training mi-au adus un plus de valoare, atat din punct de vedere personal, cat si profesional.

Oana Vasiloiu, Risk Manager, Porsche Leasing IFN SA — 01 February 2011

La J`Info Training am invatat multe, atat de la trainerul nostru, cat si de la ceilalti colegi de grupa. M-am simtit foarte bine, atmosfera a fost degajata, iar informatiile pe care le-am primit le folosesc inca din prima zi de curs.

Cristina Stoian, Asistent Training, SC ASCENDIS EXPERIENTIAL SRL — 02 February 2010