top of page

Despre J`Info Training

 

Inființată in anul 2007, J’Info Training SRL este una dintre cele mai dinamice și creative companii de training și consultanță din Romania.

Abordarea noastra privind trainingul pornește de la dorința de a anima, de a inspira si de a ii motiva pe toți participanții la cursurile noastre, precum și pe toți partenerii noștri.

Criteriile pe care se bazeaza cursurile noastre conțin tehnici customizate și creative, metode inovative, orientare către client și flexibilitate. Scopul nostru este să oferim solutii noi pe piata, simple și usor de implementat.

Trainingurile în cadrul companiei J’Info Training SRL sunt susținute de către formatori autorizați certificați de catre Ministerul Turismului, Ministerul Educației, Ministerul Muncii și CNFPA.

În septembrie 2012 am obținut certificarea ISO 9001:2008, ceea ce reprezintă o garanție suplimentară a calității serviciilor pe care le oferim clienților nostri.

New! E-learning
Abordăm într-un mod cu totul original conceptul de e-learning pentru ca tu să ai la îndemană toate instrumentele necesare pentru a reuși. Depășim barierele unei săli de curs și îți oferim know how la tine acasă. Prin programele inovative, transformăm pe oricine nu doar în HighPotential, ci și în HighPerformer.

Accesează cu încredere portalul nostru e-learning și descoperă o lume de idei si metodele adecvate cum sa le aplici.

J`Info Training este locul unde inovația se întâlneste cu experiența.

99% dintre clienții J`Info Training au evaluat programele noastre ca fiind Excelente.

Au avut au încredere în noi:

bottom of page