Excelență în viață și în business.
Seriozitate și profesionalism

Conferinţă J`Info Training

Logo Uniunea Europeana , Guvernul Romaniei

INVITATIE DE PARTICIPARE

BUCUREŞTI – 10 aprilie 2014


Avem deosebita plăcere de a vă invita să participaţi la evenimentul organizat cu prilejul lansării oficiale a proiectului cu titlul “Eficientizarea proceselor interne şi facilitarea accesului la formare prin inovare şi tehnologie”. Manifestarea se va desfăşura la sediul J’Info Training (str. Dionisie Lupu nr. 58, sector 1, Bucureşti) în data de 10 aprilie 2014, orele 14:00.

În data de 20.12.2013, J’Info Training a semnat cu Ministerul pentru Societatea Informaţională contractul de cofinanţare al proiectului menţionat mai sus.

Proiectul face parte din cadrul Programului Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” şi este un „Proiect cofinanţat de UNIUNEA EUROPEANĂ prin Fondul European de Dezvoltare Regională”.

Proiectul are o valoare totală de 152.396 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 71.118 lei, şi se va desfăşura pe o perioadă de 22 luni.

Obiectivul proiectului este acela de a contribui, prin mărirea volumului activităţii de informare a mediului de afaceri, la creşterea productivităţii economice româneşti.


Despre J’Info Training

Înfiinţată în anul 2007, J’Info Training SRL este una dintre cele mai dinamice şi creative companii de training şi consultanţă din Romania.

Contact J’Info Training

Adrian Cuvatov – Manager de Proiect

Tel. 021.314.76.37

E-mail: office@jinfotraining.ro

Web: www.jinfotraining.ro