Excelență în viață și în business.
Seriozitate și profesionalism
Invata FRANCEZA cu Tintin!

Invata FRANCEZA cu Tintin!

Mareste-ti sansele de reusita invatand Limba Franceza!

Preț:
520 RON
Durată:
2 luni / 4 ore pe saptamana

Invata Limba Franceza cu Tintin!

Mareste-ti sansele de reusita invatand Limba Franceza!

Metoda abordata de trainerii nostri este pe cat de originala si creativa pe atat de eficienta, cu rezultate performante garantate.

Atat copiii cat si adultii vor invata cu placere si rapiditate frumoasa limba franceza prin BENZI DESENATE.

Acestea faciliteaza asimilarea informatiilor si fac apel la amuzament si creativitate.  Astfel vei participa la sesiuni interactive ce dezvolta atat abilitatile de redactare scrisa, exprimare verbala, dar si de in?elegere scrisa si verbala.

Eficienta metodei benzilor desenate, modul flexibil, inovativ de predare si preturile avantajoase ne recomanda ca cel mai atractiv furnizor de pe piata.

De asemenea, oferim pachete personalizate pentru companiile ai caror angajati doresc sa isi imbunatateasca nivelul de cunostinte pentru a-si optimiza rezultatele la locul de munc?.

Un serviciu suplimentar pe care il oferim este identificarea nivelului de cunoastere a unei limbi straine inaintea inceperii oricarui curs.

Cursurile se desf??oar? în sistem open, iar perioada anun?at? pentru desf??urarea cursurilor este orientativ?, data exact? urmând s? fie anun?at? cu aproximativ 7 zile înainte.

Toti participantii la Cursul "Invata Franceza cu Tintin" primesc pe langa Diploma de Participare si un Supliment descriptiv EUROPASS, emis in limbile franceza si engleza, in care sunt mentionate competentele dobandite in urma cursului.

Traineri autorizati cu experienta in domeniu te asteapta pentru a-ti perfectiona abilitatile de a vorbi limba franceza.

INVATA JUCANDU-TE SI JOACA-TE INVATAND!

Alte cursuri ce v-ar putea interesa: