Excelență în viață și în business.
Seriozitate și profesionalism

Lectori J`Info Training

Lector Carmen Pavel J`Info Training

Carmen Pavel

Fondator și director general al agenției de turism J’Info Tours, Carmen Pavel are o experiență vasta în turism, un domeniu în care a început ca ghid colaborator extern pe relațiile Israel- Marea Britanie - SUA, în urmă cu 35 de ani. In anul 2009, Carmen Pavel a inființat Asociația de Promovare a Obiectivelor Turistice (APOT) si firma J’INFO TRAINING specializată pe consultantă și organizare cursuri. Trainer în cadrul J’Info Training, Carmen Pavel coordoneaza și livrează modulele de Agent de Turism, Ghid National Turism si Manager in Turism.

De-a lungul carierei sale, Carmen a antrenat peste 24 de generații de specialiști în turism și a primit nenumarate premii în industrie, cum ar fi Business Woman Award 2004, Personalitate Feminina 2010 (Enciclopedia Personalitatilor Feminine din Romania), Confidential Award 2013, etc.

Carmen Pavel este speaker la evenimente importante din domeniu. Printre numeroasele participari se numara si prezenta la E-Turism@Travel Distribution Atena 2010 si la Social Media & Mobile Strategies for Travel Industry 2013.

În cadrul J’Info Training, Carmen Pavel livrează module in următoarele cursuri: Agent Turism, Ghid National Turism, Manager in Turism

Lector Aurel Pavel J`Info Training

Aurel Pavel

Director General al J`Info Tours, membru Rotary Club Internațional și Managing Partner al HRG România, Aurel Pavel are o vastă experiență antreprenorială. De-a lungul carierei sale, a primit distincții precum Cel mai Dinamic Manager în Turism (Business Travel Revue, Londra) sau Cel mai Creativ Manager (BBW Travel & Hospitality Awards).

Aurel este formator autorizat și susține în cadrul J`Info Training cursuri având ca teme principale management, tehnici specifice al specialiștilor în turism, management în perioada de recesiune și vânzări.

Participanții îl apreciază mai ales pentru cursurile bogate în informații utile și pentru exemplele relevante din experiența personală.

În cadrul J’Info Training, Aurel Pavel livrează module în următoarele cursuri: Agent Turism, Ghid National Turism, Manager in Turism

Lector Dragos Pavel J`Info Training

Dragoş Pavel

Executive Manager, J’INFO Tours, Dragoș Pavel are o experiență de peste 15 ani în turism. De-a lungul carierei sale, Dragoș a obținut importante certificări în domeniu, atât în țară cât și în străinătate - certificatul de Agent de Turism, Ghid recunoscut de Ministerul Turismului și Institutul Național de Formare și Management pentru Turism, atestatul IATA - UFTAA obținut la Geneva, curs Management General în Turism și Transport Aerian – Institutul Roman de Management.

Coordonator al departamentului de ticketing din cadrul companiei J’Info Tours, Dragoș este formator autorizat din anul 2010 și susține în cadrul J’Info Training sesiunile de trainining pe teme de ticketing, specializările agentului de turism și management în activitatea de turism.

Este recunoscut pentru ponturile date cursanților din experiența personală şi apreciat pentru cursurile interactive pe care le desfasoară.

În cadrul J’Info Training, Dragos Pavel livrează module în următoarele cursuri: Agent Turism, Ghid National Turism, Manager in Turism

Gabriela Mihaela Samoila J`Info Training

Gabriela Mihaela Samoila

Cu o experienta de peste 10 ani in consultanta de management in marketing si distributie pentru servicii B2C, retail in sanatate, ingrijire personala si frumusete, Gabriela Samoila se numara printre actorii principali ai acestei nise, din Romania.

De-a lungul timpului, Gabriela a ocupat functii de conducere in cadrul unor companii din mediul economic romanesc, precum: Eureko Insurance, Gothaer Insurance sau Zepter. In prezent, ocupa functia de project manager in cadrul Yves Rocher Romania, una dintre cele mai mari companii producatoare de cosmetice din Franta. Functia sa presupune nu doar studii de piata, consultanta si coordonare, ci si campanii de promovare si PR.

Cu o cariera de succes la activ, in plina ascensiune, Gabriela este o femeie care a reusit sa integreze viziunea sa in fiecare functie pe care a avut-o.

Pasionata de calatorii, a urmat si cursurile autorizate de Agent de turism-ghid, Ghid national touroperator si Manager in activitatea de turism, organizate si livrate de catre compania noastra.

In cadrul Jinfo Training, ca formator autorizat, Gabriela Samoila livreaza module in urmatoarele cursuri: Agent de turism-ghid, Ghid national touroperator, Manager in activitatea de turism .

Florin Albu J`Info Training

Florin Albu

Licentiat in turism si comunicare, Florin are o experienta de peste 10 ani in domeniul turismului. A activat ca agent de turism si ghid , a gestionat organizarea de evenimente , a fost manager de clienti in cadrul Grupului Realitatea. Are experienta in vanzari si marketing in cadrul firmei care detine drepturi exclusive pentru documentarele Discovery Channel si Animal Planet. Din 2012 este si realizator TV al Televiziunii Nationale de Turism, Travel Mix.

Formator autorizat, sustine cursuri in cadrul J’Info Training cu specific in turism: marketing turistic, geografie, tehnici specifice agentului de turism si ghidului national.

Lector Adrian Cuvatov J`Info Training

Adrian Cuvatov

Adrian Cuvatov este jurist și are o experiență de peste 10 ani în consultanță pe probleme juridice, atât în mediul public cât și în mediul privat și în organizații non-profit. Expert în fiscalitate, achiziții publice și fonduri europene, Adrian Cuvatov este formator autorizat din anul 2010.

Totodată, Adrian oferă consultanță juridică unui portofoliu diversificat de companii din domenii precum turism, construcții, transporturi, drepturile minorităților, proiecte cu fonduri europene, certificări, și se implică activ în consilierea pe probleme de achiziții și în redactarea de proiecte europene, câștigand până în prezent proiecte de grant total în valoare de 50 milioane de euro.

În cadrul J’Info Training, Adrian Cuvatov livrează module în următoarele cursuri: Formator Autorizat, Startup (antreprenoriat), Expert Achizii Publice Expert Accesare Fonduri Europene EU All in One Manager Proiect

Lector Adriana Nica J`Info Training

Adriana Nica

Adriana Nica este formator autorizat, evaluator de competente profesionale si are o experiență de peste 16 ani în vânzări de servicii și consultanță de vanzări și marketing, administrând importante portofolii de clienți corporate cu cifre de afaceri cuprinse între 1 și 14 mil euro. Ariile de expertiză ale Adrianei vizează crearea de lead-uri, de vânzare prin telefon și vânzare directă, precum și abilități de negociere ale vânzării și de dimensionare a valorii contractelor din momentul ofertei inițiale până la achiziția finală.

Cariera Adrianei în telesales este de peste 10 ani, și a început odată cu primul departament de telemarketing înființat în România și implementat de către o companie cu un background de peste 25 ani în telesales.

De-a lungul carierei sale, Adriana a vândut servicii în valoare totală de peste 1 milion de euro și a gestionat un numar de peste 1 000 clienți.

Experiența Adrianei se leagă de vânzări de servicii și spațiu media pentru companii precum Pagini Aurii, Splendid Media, Sanoma Hearst, Convergent Media, McCann-Erickson sau Class IT Outsourcing.

Licențiantă în Marketing, Adriana este absolventă a Academiei de Studii Economice cu o teză despre elaborarea unui Program de Marketing privind Lansarea la o expoziție internațională a unui grup de mobilier românesc.

În cadrul J’Info Training, Adriana Nica livrează module în următoarele cursuri: Telesales, Agent Vanzari, Tehnici de Negociere

Lector Carmen Stan J`Info Training

Carmen Stan

Cu o experiență de peste 23 de ani în mediul diplomatic, Carmen Stan este în prezent asistent de protocol în cadrul Ambasadei Marii Britanii la București, biroul atașatului pe probleme de apărare.

Înainte de a ocupa această poziție Carmen Stan a fost asistentă personală a prim-secretarului britanic pe probleme de apărare.

Carmen Stan este totodată translator și interpret în cadrul Ambasadei Marii Britanii la București. Absolventă a Facultății de Limbi Germanice, Carmen vorbește fluent limbile engleză și rusă și la nivel conversațional limba franceză și bulgară.

Traducător autorizat, Carmen este specializată pe domenii precum legal și comercial, apărare și securitate, medical, educație și istorie. De asemenea, Carmen a participat de-a lungul carierei sale la diferite cursuri de protocol, comunicare și influențare, și limbi străine.

În cadrul J’Info Training, Carmen Stan livrează module în următoarele cursuri: British Cafe, Eticheta în Mediu Business

Lector Ingrid Bonta J`Info Training

Ingrid Bonta

Vorbitor nativ de limbă germană, Ingrid a obținut în anul 2008 licența la Universitatea București, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Secția de Germanistică și Anglistică.

În prezent, Ingrid Bonta este profesor de limba germană la Casa de Cultură ”Friedrich Schiller”.

Ingrid este de asemenea licențiată în Regie de film și deține un masterat în Regia Spectacolului de Teatru Contemporan, având în prezent peste 12 piese montate pe scenele unor teatre cunoscute din București și din țară.

În cadrul J’Info Training, Ingrid Bonta livrează module în următoarele cursuri: Limba Germana,

Lector Liana Dumitru J`Info Training

Liana Dumitru

Liana Dumitru are o experiență de peste 3 ani în predarea limbii germane în cadrul unor instituții de invățământ de stat si private. De asemenea, ea deține o certificare CEDES în tehnica operatiunilor in turism; tehnica activitații de ghid; informatica în turism, și contracte și tehnici contractuale în turism.

Liana Dumitru este absolventa a Universitații din București, Facultatea de Limbi Străine unde a aprofundat istoria limbii și literaturii germane și limba germană contemporană și veche.

În cadrul J’Info Training, Liana Dumitru livrează module în următoarele cursuri: Limba Germana,

Lector Alexandrina Damian J`Info Training

Alexandrina Damian

Cu o experiență de peste 10 ani în training și educație, în finanțe-bănci, vânzări și media, Alexandrina a coordonat în calitate de director centrul de evaluare din România al Institutului European de Cursuri prin Corespondență (EUROCOR). În cadrul acestui proiect, pe lângă livrarea propriu-zisă a programelor de training pentru evaluatorii Centrului, Alexandrina a obținut autorizarea CNFPA a primelor centre de evaluare pentru ocupațiile de contabil și designer vestimentar, cât și pentru programe de formare profesională destinate cursanților EUROCOR.

Trainer autorizat din anul 2012, Alexandrina s-a dedicat dezvoltării și livrării cursului de evaluator de competențe profesionale pentru (formatori, specialiști în resurse umane, directori generali, manageri ai unor firme private etc.) din cadrul unor companii importante din domeniile: training, asigurări, pază.

Preocupată de dezvoltarea personală și profesională continuă, Alexandrina a participat și participă la diferite cursuri susținute de instituții precum British Council, Dale Carnegie Training, Achieve Global sau Institutul Român pentru Educație și Calitate Europeană. Alexandrina Damian deține atât licența cât și diploma de masterat în psihopedagogie.

În cadrul J’Info Training, Alexandrina Damian livrează module în următoarele cursuri: Evaluator Competente Profesionale,