Excelență în viață și în business.
Seriozitate și profesionalism
British Café

British Café

Invata engleza de business in afara biroului! Vino la British Café!

Preț:
520 RON
Durată:
2 luni / 4 ore pe saptamana

J’Info Training îți oferă oportunitatea de a învăța limba engleză într-un mediu relaxant prin metode inovative, alături de un trainer cu experiență.

Carmen Stan

Cu o experiență de peste 23 de ani în mediul diplomatic, Carmen Stan este în prezent asistent de protocol în cadrul Ambasadei Marii Britanii la București, biroul atașatului pe probleme de apărare.

Înainte de a ocupa această poziție Carmen Stan a fost asistentă personală a prim-secretarului britanic pe probleme de apărare.

Carmen Stan este totodată translator și interpret în cadrul Ambasadei Marii Britanii la  București. Absolventă a Facultății de Limbi Germanice, Carmen vorbește fluent limbile engleză și rusă și la nivel conversațional limba franceză și bulgară.

Traducător autorizat, Carmen este specializată pe domenii precum legal și comercial, apărare și securitate, medical, educație și istorie. De asemenea, Carmen a participat de-a lungul carierei sale la diferite cursuri de protocol, comunicare și influențare și limbi străine.

Indiferent de domeniul în care profesezi, în mediul business vei avea mereu nevoie de cunoașterea unei limbi străine.

Cursurile se desfășoară în sistem open, iar perioada anunțată pentru desfășurarea cursurilor este orientativă, data exactă urmând să fie anunțată cu aproximativ 7 zile înainte.

Cursul “British Café” se adresează atât începatorilor cât și celor de nivel intermediar care vor să învețe limba engleză la nivel avansat.

Un serviciu suplimentar oferit de J’Info Training, pentru garantarea eficienței cursului, este identificarea nivelului de cunoaștere a limbii engleze înainte de începerea cursului.

La final, cursanții vor primi Diploma de Participare însoțită de Suplimentul Descriptiv Europass emis în limba engleză, în care sunt menționate competențele dobândite în urma cursului.

Alte cursuri ce v-ar putea interesa: