Excelență în viață și în business.
Seriozitate și profesionalism
Curs Limba Germana

Curs Limba Germana

Învață limba germană și mărește-ți șansele de reușită! Indiferent de domeniul în care lucrezi, cunoașterea unei limbi străine reprezintă un avantaj competitiv.

Preț:
520 RON/modul
Durată:
2 luni (4 ore/săptămână)

Cunoașterea limbii germane oferă un avantaj competitiv oricărei persoane. Dacă îți dorești să călătorești, să fii cât mai vizibil la locul de muncă, să fii propus pentru o promovare, învăța germana și vei fi cu un pas mai aproape de scopul tău.

Un trainer autorizat, cu experiență în domeniu te așteaptă pentru a-ți perfecționa abilitățile de a vorbi în limba germana.

Ingrid Bonta 

Vorbitor nativ de limbă germană, Ingrid a obținut în anul 2008 licența la Universitatea București, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Secția de Germanistică și Anglistică.

În prezent, Ingrid Bonta este profesor de limba germană la Casa de Cultură ”Friedrich Schiller” și la Universitatea București, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Departamentul de Limbi Germanice.

Ingrid este de asemenea licențiată în Regie de film și deține un masterat în Regia Spectacolului de Teatru Contemporan, având în prezent peste 12 piese montate pe scenele unor teatre cunoscute din București și din țară.

Organizăm sesiuni interactive ce dezvoltă atât abilitățile de redactare scrisă, exprimare verbală, dar și de înțelegere scrisă și verbală.

Modul flexibil, inovativ de predare și prețurile avantajoase ne recomandă ca cel mai atractiv furnizor de pe piață.

De asemenea, oferim pachete personalizate pentru companiile ai căror angajați doresc să își îmbunătățească nivelul de cunoștințe pentru a-și optimiza rezultatele la locul de muncă.

Un serviciu suplimentar pe care îl oferim este identificarea nivelului de cunoaștere a limbii germane înaintea începerii oricărui curs.

Cursurile se desfășoară în sistem open, iar perioada anunțată pentru desfășurarea cursurilor este orientativă, data exactă urmând să fie anunțată cu aproximativ 7 zile înainte.

Toți participanții primesc un supliment descriptiv EUROPASS, emis în limbile germană și engleză, în care sunt menționate competențele dobândite în urma cursului.

Alte cursuri ce v-ar putea interesa: