Excelență în viață și în business.
Seriozitate și profesionalism
EU Projects - All in One! - NOU

EU Projects - All in One! - NOU

Obtii 3 certificari intr-un singur curs: Manager de proiect, Expert accesare fonduri europene, Expert achizitii publice.

Preț:
1200 lei
Durată:
10 zile

Programul J'Info Training EU Projects - All in One! imbraca intr-un curs 3 certificari esentiale si necesare pentru a putea administra un proiect in toate fazele sale: Manager de proiect, Expert accesare fonduri europene, Expert achizitii publice.  Am hotarat sa iti oferim aceasta oportunitate la pretul de 1200 de lei, pret fara concurenta in acest moment.

 

Adrian Cuvatov

Adrian Cuvatov  este jurist si are o experienta de peste 10 ani in consultanta pe probleme juridice, atat in mediul public cat si in mediul privat si in organizatii non-profit.

Expert in fiscalitate, achizitii publice si fonduri europene, Adrian Cuvatov este Formator Autorizat din anul 2010.

Totodata, Adrian ofera consultanta juridica unui portofoliu diversificat de companii din domenii precum turism, constructii, transporturi, drepturile minoritatilor, proiecte cu fonduri europene, certificari, si se implica activ in consilierea pe probleme de achizitii si in redactarea de proiecte europene, castigand pana in prezent proiecte de grant total in valoare de 50 milioane de euro.

Mai multe detalii legate de obiectivele si tematica programului EU Projects - All in One! gasesti dand click pe fiecare curs in parte:

- Manager de proiect

- Expert accesare fonduri europene

- Expert achizitii publice

Trainer: Adrian Cuvatov, licentiat in stiinte juridice, cu o vasta experienta in domeniul licitatiilor, in redactarea cererii de finantare si implementarea de proiecte din fonduri europene.

teme principale  achizițiile publice,  management de proiect şi 

antreprenoriat.

Cursurile se desfășoară în sistem open, iar perioada anunțată pentru desfășurarea cursurilor este orientativă, data exactă urmând să fie anunțată cu aproximativ 7 zile înainte.

Locație: Str. Dionisie Lupu, Nr. 58, Sector 1, București

Investiția: 1 200 RON

Include: 3 suporturi de curs, 3 certificari CNFPA, 3x3 zile de curs, pauzele de cafea.

Reduceri:

  • 25% studenților

  • 20% grupurilor de minim 3 persoane

  • 20% pentru inscriere timpurie (30 zile inaintea incepeii cursului)

  • 15% pentru foști cursanți

Reducerile nu se cumulează, acordându-se o singură reducere la alegere.

Taxa se poate achita în tranșe până la începerea cursului.

Condiții de înscriere:

Copie după buletin, copie după ultima diplomă de studii, fișa de înscriere completată și taxa de participare achitată în cont J`Info Training: RO 97INGB0001008198308910 deschis la Banca ING sau cash la sediul J`Info Training.

 

Contact:

T: 021 311 09 98

M: 0723 394 515

E: secretariat@jinfotraining.ro; secretariat1@jinfotraining.ro;

Alte cursuri ce v-ar putea interesa: