Excelență în viață și în business.
Seriozitate și profesionalism
Manager Destinatii turistice - 2022

Manager Destinatii turistice - 2022

Prezentarea unei destinaţii turistice reprezintă o componentă importantă a actului de vânzare a unui pachet turistic

Noiembrie 2021

Preț:
2.000 lei sau reducere 10%: 1.800 lei - plata integrala
Durată:
5 zile

Prezentarea destinaţiilor are la bază pregătirea şi instruirea aprofundată asupra locurilor respective.

Aceste destinaţii se adresează iubitorilor de aventură, de locuri inedite, de culturi noi şi exotice, şi celor care sunt tentaţi să trăiăscă experienţe diferite de cele cu care au fost obişnuiţi.

Un alt aspect important il reprezintă modul cum transmitem aceste informaţii, clienţilor şi persoanelor interesate de acestea.

 

Beneficii:

  • o sesiune energică, relevantă și proaspătă
  • coordonarea unui trainer autorizat cu experiență în învățarea experiențială
  • consultanță după terminarea formării

Durata: 5 zile

Cursurile se desfășoară în sistem open, iar perioada anunțată pentru desfășurarea cursurilor este orientativă, data exactă urmând să fie anunțată cu aproximativ 7 zile înainte.

Investiție:

  • 2.000 lei sau 1.800 lei ( reducere 10%) pana pe 30 noiembrie 2021

 

Condiții de înscriere:

  • taxa de participare achitată în cont J`Info Travel: RO06BTRLRONCRT00S6709102, deschis la Banca Transilvania sau cash/card la sediul nostru de pe Str. Dionisie Lupu, Nr. 58, Et. 3, Sector 1.
  • copie dupa buletin.

 

*Cursurile se desfășoară în sistem open, iar perioada anunțată pentru desfășurarea cursurilor este orientativă, data exactă urmând să fie anunțată cu aproximativ 7 zile înainte.

Cursul se desfasoara ONLINE, urmatoarea serie de curs fiind estimata pentru in perioada 25 - 31 ianuarie 2022.

 

 

Grup minim: 10 persoane.

 

Contact:

M: 0746 222 995

M: 0723 394 515

E: secretariat@jinfotraining.ro; office@jinfotraining.ro

Expert Coordonator:

Carmen Pavel

Fondator și director general al agenției de turism J’Info Tours, Carmen Pavel are o experiență vasta în turism, un domeniu în care a început ca ghid colaborator extern pe relațiile Israel- Marea Britanie - SUA, în urmă cu 35 de ani. In anul 2009, Carmen Pavel a inființat Asociația de Promovare a Obiectivelor Turistice (APOT) si firma J’INFO TRAINING specializată pe consultantă și organizare cursuri. Trainer în cadrul J’Info Training, Carmen Pavel coordoneaza și livrează modulele de Agent de Turism, Ghid National Turism si Manager in Turism.

De-a lungul carierei sale, Carmen a antrenat peste 24 de generații de specialiști în turism și a primit nenumarate premii în industrie, cum ar fi Business Woman Award 2004, Personalitate Feminina 2010 (Enciclopedia Personalitatilor Feminine din Romania), Confidential Award 2013, etc.

Carmen Pavel este speaker la evenimente importante din domeniu. Printre numeroasele participari se numara si prezenta la E-Turism@Travel Distribution Atena 2010 si la Social Media & Mobile Strategies for Travel Industry 2013.

Alte cursuri ce v-ar putea interesa: